Billeder fra vores hyggehjørne i stuen

3 x fødselsdag 2012

Den 27. maj fejrede vi 3 x fødselsdag. Om tirsdagen blev Peter 59, onsdag blev Allan 35 og jeg blev 58 den 31. maj.

Vi havde inviteret mine forældre og vi havde en hyggelig dag.

Sommer hønsekomsammen i 2012

Sommer hønsekomsammen 2012

Den 31. august mødtes vi til vores årlige hønsefællestræf. Jeg blev hentet af hotcat ved 11-tiden og så kørte vi nordpå. Vi har aldrig mødt hinanden og kun snakket sammen inden på hjemmesiden men vi snakkede fra start til slut så det var dejligt så vi kom hurtigt derop og mødtes med nogle af de andre ved Bondehuset kl. 13.30 og så fik vi noget frokost der og i det fine vejr kunne vi sidde udenfor og strikke indtil vi kunne køre videre til Thiese til kl. 16.

Så blev vi indlogeret på vores værelser og fik flyttet rundt på sofaerne så vi kunne sidde samlet og så faldt roen på os og vi sad og strikkede og snakkede mens vi fik kaffe og momseboller.

Hotcat havde lavet en kage til om aftenen og som det sig hør og bør var der høns på kagen.  

Vi er delt ind i hold som hver især dækker bord og rydder af så det går nemt. Vi var 13 for der var en som måtte blive hjemme pga at hendes far var blevet syg. Om lørdagen kom der 3 mere som dog tog  hjem om aftenen.

Lørdag formiddag var vi 6 som tog til Løkken til en garnbutik og kom hjem med poser fyldt med garn. Vi aftalte med hende at næste år kunne vi bare ringe så ville hun holde sin butik åben kun for os om eftermiddagen så det bliver spændende. Så forstyrrer vi heller ikke de ”almindelige” kunder. Vi fylder jo nok lidt rigeligt når vi kommer anstigende og snakker garn.

Ellers sidder vi bare hele weekenden og strikker og snakker og får vent verdenssituationen og får diskuteret hvad en kartoffel ellers kan bruges til ud over at spise;-)

Man føler sig som født på ny efter sådan en weekend og jeg glæder mig til næste år samme tid og samme sted.

Simons 1års fødselsdag oktober 2012

I oktober var vi til Simons 1 års fødselsdag og som I kan se især på billedet blev den godt og grundigt fejret.

Hønsekomsammne i 2013

Igen i år troppede der høns op fra hver sin pind rundt om i landet. ja de kom fra alle verdenshjørner og hyggede fra fredag kl. 2 til søndag middag.

Der var vist ikke det emne som ikke blev vendt og selvfølgelig glødede strikkepindene imens og der blev strikket både forlæns og baglæns - jo vi mestrer skam det hele;-)

Hønemor havde lavet en arbejdsplan og den blev afviklet i god ro og orden selvom Åse gerne ville blande sig, men det fik hun ikke lov til.

Og Kirsten havde masser af garn med, men ikke meget med hjem for det skiftede ejermænd efterhånden, som vi kunne bestemme os for hvilken farver vi ville have. Nogen brugte længere tid end andre ikke Lisbeth Anine;-)

Vi er allerede begyndt at samle kræfter til næste år.

Hvis nogen så meget som overvejer om de skal med næste år så kast hæmningerne og slå håret ud og meld dig til og få en weekend du ikke glemmer lige med det samme. Du lever højt på den resten af året og VIL bare med året efter.