Hårby Kro i 2008

Den sommer var vi ved at male hele huset indvendigt, men fredag den 18.07.2008 bad Peter mig pakke en weekendtaske og så kørte vi afsted uden, at jeg vidste hvorhen. Vi startede med brunch I Horsens og så gik turen videre mod Fyn og endte ved Haarby Kro, hvor han havde bestilt et weekend ophold.

Den bliver bestyret af et herligt ældre ægtepar, som serverer den bedste morgenmad man kan tænke sig.

Vi kørte en tur og kom forbi Brobyværk Kro, som vi netop havde set en udsendelse om i tv og tænkte at vi måtte ind og spise frokost der fordi det havde lydt så hyggeligt, men vi blev meget skuffede for de var knap så hyggelige og venlige som på tv og vidste ikke rigtig om de gad ekspedere os.

Og så tog vi på ture rundt i omegenen og en tur til Langeland blev det også til. Her spiste vi frokost på Spodsbjerg Badehotel og det var rigtig hyggeligt.

Vi nåede også et besøg hos De 2 Krukker som er 2 søstre, som har et sted ude på landet, hvor man kan købe alt lige fra tøj og til keramik og naturligvis garn og så kan man købe den lækreste lagkage. Men tag et kig på deres hjemmeside http://www.de2krukker.dk

Desværre har jeg åbenbart formindsket billederne uden at beholde de originale så I må nøjes med de små billeder.

Desværre har vi netop her i 2012 erfaret at kroen netop er lukket efter mange år i familiens eje. Det er en skam for det var et rigtig hyggeligt sted med en god atmosfære.